Paw.clinic
מחיקת חשבון
בסיום הטיפול יימחקו לצמיתות חשבון Paw.clinic והמידע האישי המשויך אליו. הגישה לאפליקציה תופסק.
מידע שחובה לשמור לפי דין עשוי להישמר. רשומות מרפאה משותפות נבדקות בנפרד כדי למנוע מחיקה שגויה של מידע של חברי צוות אחרים.
יש להתחבר כדי לבקש את מחיקת חשבון Paw.clinic שלך.